Hozzávalók

  • 4 fél csirkemell filé
  • 16 szál zöldspárga
  • kb. 8 szelet szárított / pármai, paraszt / sonka
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Adag 4

Zöldspárgával – szárított sonkával töltött csirkemell

A csirkemelleket hosszában úgy vágjuk félbe, hogy nyitott szeletet kapjunk. Kiklopfoljuk, enyhén besózzuk és beterítjük két-két szelet szárított sonkával. Ha friss a spárga, akkor a szár részét meghámozzuk, leforrázzuk és lehűtjük. Ha mirelit, akkor szobahőmérsékleten kiolvasztjuk. A spárgát a sonkára tesszük és felgöngyöljük a csirkemellet. Bepanírozzuk, azaz lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk. Nem túlforró olajban, barnára ropogósra sütjük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból