Hozzávalók
Wienersnitzel Figlmüller salátával
A húsból vékony nyitott szeleteket vágunk, melyeket 3mm vékonyra kiklopfolunk és enyhén besózunk. Klasszikus módon lisztbe, tojásba és az általunk készített friss házi morzsába panírozunk.
A húst 200-180-160°C-os olajokban 30mp. alatt készre sütjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, és még melegen meghámozzuk, szeleteljük, felöntjük meleg csirkehús levessel és kihűtjük. A mustárból, mézből, almaecetből és olajból dresszinget készítünk. A hagymát vékonyan felszeleteljük, lesózzuk, és a burgonyához adjuk. Ízesítjük kevés ecettel és cukorral. A madársalátát a burgonyával együtt tálaljuk a mustáros dresszinggel és tökmagolajjal lelocsolva.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból