Hozzávalók
Vöröstonhal tatár lágy kecskesajttal, házilag konfittált paradicsommal
A paradicsomokat lebőrözzük, kimagozzuk és negyedekre vágjuk. Szilikon lapra tesszük, sózzuk, enyhén cukrozzuk, rámorzsoljuk a kakukkfüvet, kevés olíva olajat csepegtetünk rá. 80°C-os sütőben 2 órán át konfitáljuk.
A kenyeret tálalógyűrűvel kiszúrjuk, jól megkenjük olivával és megpirítjuk.
A kecskesajtot áttörjük, és a kenyérre tesszük. A tonhalat késsel nagyon apróra vágjuk és a sajtos kenyérre tesszük. Legfelülre a konfitált paradicsomok kerülnek.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból