Hozzávalók
Vitello tonnato
A tejhez 7dkg sót és 3dkg cukrot adunk. Felfőzzük zsályával, majd kihűtjük. A szüzeket 1-1,5 órára ebbe áztatjuk. Ezután letöröljük és kevés vajban vagy olíva olajban kérgezzük, 140°C-on 30-40 percig sütjük, pihentetjük, tálalásig hűtőbe tesszük.
A tojásból olajjal, mustárral, citromlével majonézalapot készítünk. Mixerben pürésítjük a tejszínt, tonhallal, shallottával és pár darab szardellával. Ha elkészült átszűrjük. Tálalásig hűtőbe tesszük. A húst szeleteljük és krémmel, capri bogyóval és a snidlinggel díszítve tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból