Hozzávalók

  • 4 db friss tintahal (nem pucolt)
  • 20 dkg sertés darált hús
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db shallott hagyma
  • 5 dkg friss gyömbér
  • 5 dkg pörkölt sótlan mogyoró
  • 2 db friss chili
  • 5 ek szójaszósz
  • 2 ek barna cukor
  • 2 ek keményítő
  • 3 cl chili olaj
  • 1 db finomra vágott kaffir lime levél
  • 1 db tojás
  • édes chili szósz a tálaláshoz
  • friss koriander a tálaláshoz
Adag 4

Töltött tintahal

A darált húst összedolgozzuk a fűszerekkel, tojással, keményítővel. A tintahalat megtisztítjuk. A tölteléket a tintahalak belsejébe töltjük. A töltött tintahalak végét egy hústűvel lezárjuk. Forró serpenyőben minden oldalról megpirítjuk majd kevés alaplével kb. fél óra alatt puhára pároljuk.
Édes chili szósszal és finomra vágott korianderrel tálaljuk.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból