Hozzávalók
Töltött portobello
A gombát megmossuk, a tönkjét eltávolítjuk.
Az alaposan megtisztított, félbevágott hagymát apróra, a cukkinit, a paprikát és a sárgarépát kisebb kockákra vágjuk. A hagymát 1 evőkanál olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a cukkinit, a paprikát és a sárgarépát, sóval, borssal és oregánóval ízesítjük. Amikor a zöldségek félig megpuhultak, az olajjal kívülről megkent gombafejeket megtöltjük a zöldségekkel. Előmelegített sütőben 1/2 órát sütjük. Kivesszük, megszórjuk mindet a felkockázott fetával, visszatesszük a sütőbe, és további 10-15 percig pirítjuk. A sütőből kivéve friss oregánóval díszítve tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból