Hozzávalók
Tésztában sült négysajtos karfiol
A vajas tésztát elfelezzük, és mindkét felét akkorára nyújtjuk amekkora tepsiben készíteni szeretnénk. Az egyik felét a tepsi aljára tesszük és 160 fokos sütőben megsütjük. A másik felét konyharuhával letakarva félretesszük. A vajból és a lisztből rántást készítünk, felöntjük a felmelegített tejjel habverővel simára keverve, felforraljuk. Hozzáadjuk a lereszelt sajtokat, a krémsajtot, majd ízesítjük sóval és szerecsendióval. A karfiolt sós, enyhén cukros vízben leforrázzuk, hideg vízben lehűtjük, majd alaposan lecsepegtetjük. Rátesszük az előzőleg megsütött vajas tésztára és ráöntjük a sajtmártást. Befedjük a vajas tésztával, villával megszurkáljuk és 150 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt megsütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból