Hozzávalók

  • 60 dkg padlizsán
  • 2 db vizes mozzarella
  • 4 dl tejszín
  • bors
  • 3 szál friss bazsalikom
  • olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
Adag 4

Tejszínes mozzarellás padlizsán

A padlizsán ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. 10 perc után a vizet leitatjuk róla, megborsozzuk és forró olajon mindkét felét elősütjük. Minden szelet tetejére teszünk egy karika mozzarellát és egy hőálló tálba tesszük. Az apróra vágott bazsalikomot, a félbe vágott fokhagymát a tejszínnel együtt felforraljuk. Ráöntjük a padlizsánra és 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból