Hozzávalók
Tejszínes mozzarellás padlizsán
A padlizsán ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. 10 perc után a vizet leitatjuk róla, megborsozzuk és forró olajon mindkét felét elősütjük. Minden szelet tetejére teszünk egy karika mozzarellát és egy hőálló tálba tesszük. Az apróra vágott bazsalikomot, a félbe vágott fokhagymát a tejszínnel együtt felforraljuk. Ráöntjük a padlizsánra és 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból