Hozzávalók
A díszítéshez:
Tejszínes-fűszeres epres desszert
Nagyon krémes, nagyon finom és nagyon gyors is.
Az epret kétfelé válogatjuk: a nem túl nagy, hibátlan, érettebb szemeket egyben hagyjuk, a mézzel összeforgatjuk, hűvös helyen állni hagyjuk. A maradékot a tejszínnel, a cukorral, a vaníliával és a citromlével leturmixoljuk, majd hozzákeverjük a rózsaborsot. Az eperkrémet poharakba osztjuk, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A díszítésre szánt tejszínből és porcukorból habszifonban habot készítünk, és lehűtjük.
Tálaláskor a krém tetejére osztjuk a mézes epret, habot nyomunk mindegyik desszertre, végül durvára aprított pisztáciával megszórjuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból