Hozzávalók
Tárkonyos fehérspárga
A fehérspárgát szárvégénél vékonyan meghámozzuk és citromos, enyhén sós, cukros vízben leforrázzuk.
A hagymát meghámozzuk, és egészen finomra vágjuk vagy pépesre turmixszoljuk. Kevés vajat melegítünk, és kissé megfuttatjuk a hagymát. Hozzáadjuk a mustárt, amivel még egy keveset pirítjuk, majd ráöntjük a tejfölt. Ízesítjük fél citrom levével, tengeri sóval és kevés durvára tört borssal. Összeforraljuk és hozzáadjuk a tárkony apróra vágott leveleit. Tálaláskor a lecsepegtetett spárgákat átvonjuk a mártással és úgy adjuk az asztalra.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból