Hozzávalók
Szarvasgerinc csicsóka gratin
A szarvasgerincet lehártyázzuk, és hosszában kettévágjuk. Körbesózzuk és beolajozzuk. Egyenként, szorosan becsomagoljuk műanyag fóliába, és egy napra a hűtőbe tesszük. Másnap kicsomagoljuk, egy forró serpenyőben hirtelen megpirítjuk, és 140 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük. Felhasználásig alufóliával lazán lefedve tároljuk.
A csicsókát megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük és összekeverjük a tejszínnel, valamint sóval és borssal. Tűzálló tálba tesszük, megszórjuk zsemlemorzsával, meglocsoljuk kevés olvasztott vajjal. 160 fokos sütőben 50 perc alatt készre sütjük.
A radicchio-t cikkekre vágjuk, és kevés olívaolajon megpirítjuk.
A feldarabolt szarvast a kockára vágott vagy pogácsaszaggatóval darabolt csicsóka gratin-nel valamint a grillezett radicchio-val tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból