Hozzávalók
Szarvas shepherd’s pie
A szarvascombot megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és kevés forró zsiradékon megpirítjuk.
A sárgarépát és a pórét szintén kockára vágjuk, és külön-külön ezeket is lepirítjuk.
A vörösbort fél deciliterre visszaredukáljuk, hozzáadjuk a húst és a zöldségeket, felöntjük az alaplével, ízesítjük sóval és borssal, valamint a finomra vágott friss korianderrel. Kis lángon, fedő alatt körülbelül 50 percig főzzük.
Egy tűzálló tálba szedjük és betakarjuk a friss vajas tésztával, melynek a szélét az edény falához nyomkodjuk. A tésztát megszurkáljuk villával, és megkenjük a tojás sárgájával. 190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból