Hozzávalók
Surf ‘N’ Turf
A bélszínt felforrósított serpenyőben, kevés olajon körbepirítjuk, majd 160 fokos sütőbe tesszük. 6-8 perc sütés után meleg helyen pihentetjük és csak tálalás előtt sózzuk és borsozzuk. Közben a homárhúst kevés vajon átmelegítjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, az édesköményt hosszában félbevágjuk. A zöldségalaplevet a vajjal felmelegítjük, beletesszük a zöldségeket és 3-4 perc alatt készre pároljuk, közben a vaj szép fényessé teszi a zöldségeket. Legvégén sózzuk.
A homárhúst a bélszínre helyezzük és mellé tesszük a zöldségeket, valamint a hollandi mártást.
Surf & Turfnek nevezzük a tenger gyümölcseit valamilyen vörös hússal párosító fogásokat. Ezek az ételek Észak-Amerikában és Ausztráliában a legnépszerűbbek, de világszerte előfordulnak a brit és ír stílusú éttermekben.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból