Hozzávalók
Spenótos gnocchi – tejszínes gorgonzolás mártással
A burgonyát héjában megsütjük, melegen meghámozzuk, és még langyosan tésztává gyúrjuk, a liszttel és a turmixolt spenóttal.
Vajon megpirítjuk a durvára vágott diót, brandy-vel flambírozzuk, felöntjük tejszínnel. Lassú forralás mellett felolvasztjuk benne a gorgonzola darabokat, majd a parmesant. Összeforgatjuk a frissen kifőzött gnocchikkal és vajjal krémesítjük a mártást.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból