Hozzávalók
Spagetti Arrabiata tenger gyümölcseivel és grillezett tintahal karikákkal
Felvágjuk apróra a szardellát, a chili paprikát, a fekete olajbogyót és a paradicsomot. Botmixerrel leturmixoljuk a konzerv paradicsomot. Serpenyőben kevés oliva olajat hevítünk, majd bele tesszük az apróra vágott alapanyagokat, rövid ideig tartó hőkezelés után a kakukkfüvet, az apróra vágott lilahagymát és a fokhagymát is. Beleöntjük a paradicsomlét, fűszerezzük, majd beforraljuk mártás sűrűségűre. Másik serpenyőben forró olajon, megpirítjuk a jól lecsepegtetett seafood mixet, és 2-3 percig hőkezeljük, és összeforraljuk a paradicsommártással. A megtisztított és kissé besózott tintahal karikákat, magas hőmérsékletre felhevített grillen meggrillezzük. Tálalás előtt összeforgatjuk a megfőzött tésztá, a paradicsomos ragut, friss ruccolát, és a tetejére tesszük a tintahal karikákat.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból