Hozzávalók
Sopa Mallorquina
Egy luxus étel a hegyekből, amely beindítja az öt érzékszervet.
Ez a recept egyike a mallorcai konyha legismertebb ételeinek és a szigetre látogatók egyik nagy kedvence. A vékony szeletekre vágott kenyér elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosra menjünk a tökéletes végeredmény érdekében. A jellegzetes regionális zöldségek szintén fontos szerepet játszanak az ételek ízében. Ott van az a lehetőség is – ha az étkezőnek ilyen az ízlése –, hogy sovány sertéshúst vagy pancettát adjunk hozzá. Ezt a fennmaradt receptet gazdag raguként ismert. Mint minden hagyományos receptnél, ennek az elkészítéséhez is külön mód és stílus párosul. Általában ősszel és télen fogyasztják, leggyakrabban előételként szolgálják fel.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból