Hozzávalók
Bocuse d’Or magyarországi döntő kötelező alapanyagból: Rózsaszín borjúkaraj
A borjúkarajt megtisztítjuk, lehártyázzuk. Bedörzsöljük sóval és bekenjük olajjal. Forró serpenyőben körbepirítjuk, majd 160 fokos sütőben, vastagságtól függően, 10-15 perc alatt készre sütjük. Mialatt sül elkészítjük a spagettit. A tejszínt, a tojás sárgájával, a parmezánnal és egy kevés sóval felverjük. A spagettit, forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, majd egy serpenyőben, a vajjal átforgatjuk. Ráöntjük a tejszínt, megkeverjük és lehúzzuk a tűzről, nehogy a tojás összeugorjon. Tálaláskor borsot őrlünk rá és megszórjuk a vékonyra szelt szarvasgombával.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból