Hozzávalók
SARMALE
Bűn lenne nem kipróbálni a moldáv sarmalét!
A hagyományos török étel, a sarma (jelentése: feltekert) által inspirált sarmale a moldáv konyhának is meghatározó része. A török recepttől eltérően, a moldáv sarmale sertéshúsból készül, mivel ez a leginkább fogyasztott hús az országban.
Télen általában savanyított káposztalevelekbe tekerik a húst, hogy extra savanyú íze legyen. Az Andrei által javasolt füstölt tejföl ugyanúgy javítja a hagyományos receptet is.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból