Hozzávalók
Rozmaringos garnélarizottó fésűkagylókkal
Olívaolajon apróra vágott vöröshagymát pirítunk, majd ráöntjük a rizottórizst és fehéredésig hevítjük.
Beleöntjük pár részletben a fehérbort, és kevergetés mellett, elpároljuk, majd apránként adagolva az alaplevet, majd vízzel főzzük megfelelő állagúra. Amikor már majdnem puha belekeverjük a rákokat majd tálalás előtt a vajat és a parmezán sajtot. A fésűkagylókat kettévágjuk – két koronggá, és kevés rozmaringgal forró olíván enyhén megpirítjuk. tálaláskor a rizottóra helyezzük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból