Hozzávalók
Roston sült padlizsán
A padlizsánt megmossuk, és hosszában, kb. 2 cm, vastag szeletekre vágjuk.
Besózzuk, és 10-15 percig állni hagyjuk.
A rozmaringot kb. 1 cm-es darabokra vágjuk. Az olívaolajat elkeverjük a balzsamecettel, a fokhagymával, a rozmaringgal, ízesítjük sóval, borssal, csilivel.
A padlizsánt lecsepegtetjük, megtöröljük, a pácban forgatjuk, és 2-3 órára hűtőbe tesszük.
A pácból kiemelt szeleteket alaposan lecsepegtetjük, és faszénparázson készre sütjük. A páclével és/vagy frissen facsart citromlével meglocsolva tálaljuk. Fogyaszthatjuk köretként, de önmagában is finom.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból