Hozzávalók
Ropogós sertés szűz édes- csípős salátával
A sertés szűzből hajszál vékony szeleteket vágunk, sózzuk, borsozzuk. Lisztből, tojásból, sütőporból és a szódavízből sűrű palacsintatésztát keverünk. A sertés szeleteket ebbe a masszába megforgatjuk, és bő olajban kisütjük, tálalásig melegen tartjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk. Megfuttatjuk benne a gyömbért, fokhagymát, kaliforniai paprikát, erős paprikát, hagymát, káposztát, és az uborkát. Ízesítjük cukorral, szójaszósszal, alma ecettel. A hús mellé hidegen tálaljuk!
Friss koriander zölddel díszítjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból