Hozzávalók

  • 60 dkg báránycomb színhús,
  • liszt, tojás, 10 dkg zsemlemorzsa,
  • 5 dkg reszelt parmezán sajt,
  • 2-4 szál kakukkfű,
  • tengeri só,
  • 1 db citrom,
  • fekete bors,
  • olaj a sütéshez
Elkészítési idő 60 perc
Adag 4

Rántott báránycomb

A báránycombot apró érmékre felvágjuk és besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal, a kakukkfű leveleivel, a citrom lereszelt héjával és a durvára őrölt fekete borssal. A bárányt lisztbe, tojásba és a fűszeres zsemlemorzsába forgatjuk. Bő forró olajban hirtelen kisütjük, majd egyből sütés után kevés citromlevet csepegtetünk rá. Majonézes burgonyasalátával kínáljuk.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból