Hozzávalók

  • 10 dkg vaj,
  • 2 dl olíva olaj,
  • 10 dkg Pármai sonka, vagy jó minőségű bacon,
  • 50 dkg darált sertéslapocka,
  • 50 dkg darált marhacomb,
  • 80 dkg hámozott paradicsomkonzerv,
  • 20 dkg paradicsomsűrítmény,
  • 1 nagy fej hagyma,
  • 1 közepes sárgarépa,
  • 1 angolzeller,
  • 200 ml száraz fehérbor,
  • 200 ml zsíros tej,
  • 200 ml marha alplé,
  • Só, bors, szerecsendió
Elkészítési idő 210 perc
Adag 6

Ragù Bolognese

Olíva olajon és vajon megpirítjuk a füstölt szalonnát, hagymát, fokhagymát, és a finomra vágott többi zöldséget. Ha kis színt kap, felöntjük a borral, amit elpárolunk róla. Hozzáadjuk a darált húst, és addig pirítjuk, míg kifehéredik. Ekkor felöntjük tejjel, majd marha alaplével. Mikor ez is elforrt róla, hozzáadjuk, a kétféle paradicsomot sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük szerecsendióval. Kb. 3 órán át főzzük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból