Hozzávalók
Parmezános-petrezselymes békacomb
A békacombokat folyó víz alatt megmossuk, majd papírtörlővel szárazra töröljük. Enyhén besózzuk. Fontos, hogy ne tegyünk rá sok sót, mert a citromnak is van sótartalma és túl sós lenne a hús. Ezután a lisztbe, felvert egész tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük. Sütés után egyből megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, reszelt parmezánnal, ráreszeljük a citrom héját, majd ráfacsarjuk a levét is.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból