Hozzávalók

Panettoni
vaj
150g mascarpone
1db narancs
30g narancs lekvár
50g bazsalikom
30g pekán dio
mogyoró olaj
10g kristály cukor

Panettone narancsos mascarpone habbal, bazsalikom „pesto”-val

Elkészítés:

  1. A panettoniból vágott cikkeket egy kis vajon, serpenyőben megpirítjuk.
  2. A mascarponét kikeverjük a narancs reszelt héjjával, és a narancs lekvárral. Ízlés szerint tovább édesíthetjük. Kihabosítjuk, majd tálalásig hűtőben tartjuk.
  3. A bazsalikom leveleket finomra aprítjuk, majd elkeverjük apróra tört pekán dióval és a kristálycukorral. Óvatosan annyi olajjal kikeverjük, amennyi kell ahhoz, hogy összeálljon a keverék.

Kapcsolódó termékek

Nescafé Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato

Teljes tejpor koffeinmentes azonnal oldódó kávéval

16 db 99,2 g

1699-

2200-

Epres ízesítésű csokoládé pasztilla

Csz.:123457

Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, aroma: vanília), Puffasztott rizs 11% [rizsliszt, cukor, malátakivonat (árpa), só, stabilizátor: E170i, növényi olaj: repce, emulgeálószer: szójalecitin], Aroma: eper, Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 35%.

899-

1150-

Receptek

Diós gombóc gombamártással

Tovább

Krémsajtos terrine gesztenyével

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Blini snidlinges tejföllel

Tovább

Bárány csülök, magvas, narancsos tabuleval (menta, koriander)

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Szarvasgerinc pisztáciás-petrezselymes krusztával, gesztenyés zeller pürével és cseresznyés pecsenyelével

Tovább

Sertésszűz, édeskömény veloutéeval, céklás rizottóval

Tovább

Creme Bruleé erdei gyümölcsökkel

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból