Hozzávalók

  • 80 dkg sertés császárhús
  • 1 tk. kínai ötfűszer keverék
  • 1 fej fokhagyma
  • 5 dkg gyömbér
  • 1 ek. rizsecet/almaecet
  • 10 dkg aszalt szilva
  • 5 dkg szárított shitake gomba
  • 3 ek. barna cukor
  • 0,5 dl sötét szója szósz
  • 1 csokor újhagyma
Adag 4

Ötfűszeres császárhús

A császárhúst felkockázzuk. Fűszerezzük kínai öt fűszerrel. Egy lábosban karamellt készítünk. Erre rádobjuk a húst és felöntjük vízzel és sötét szójaszósszal. Hozzáadjuk a gyömbért és a fokhagymát. Mikor már puha hozzáadjuk az aszalt szilvát és a gombát. Elpároljuk róla a főzőlét és karamellizáljuk a húst. Friss újhagymával tálaljuk.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból