Hozzávalók
Osztriga Rockefeller
Vajon enyhén megpirítjuk az apróra vágott bacont, majd a tűzről levéve keverjünk hozzá finomra vágott petrezselymet és zsemlemorzsát. Vajon pirítsunk meg finomra vágott mogyoróhagymát és a zúzott fokhagymát, majd tejszínnel felöntve forraljuk. A tűzről levéve a spenótleveleket is belekeverjük.
Az osztrigákat kinyitjuk, húsukat kiszedjük. A héjak aljába szedünk a tejszínes spenótból, ráhelyezzük a húst, befedjük a baconös morzsával, ezt megszórjuk kevés parmezánnal. 200°C-os sütőben 3-4 perc alatt megsütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból