Hozzávalók

  • 60 dkg nyúl (csirke) máj
  • 1-2 babérlevél
  • 1 fej hagyma
  • 1 kk. zsálya
  • 1 tk. rózsabors
  • bors
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl olíva olaj
Adag 4

Nyúlmájas crostini

A májat kissé összevágva a finomra vágott hagymával olíva olajon
Megpirítjuk, felöntjük fehérborral. Sóval, borssal, zsályával, babérlevéllel ízesítjük.
Folyadékpótlás mellett omlósra pároljuk, majd a babérlevél eltávolítása után pépesítjük.
Tálaláskor rózsaborsot morzsolunk a tetejére.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból