Hozzávalók
Narancsos céklaleves, füstölt pisztránggal
A céklákat meghámozzuk, kevés vajjal fóliába csomagoljuk és sütőben megsütjük.
A pisztrángot lefilézzük. A megmaradt halrészekből édesköménnyel, szárzellerrel alaplét főzünk. A finomra vágott shalotta hagymát vajon megpároljuk, rátesszük az összedarabolt elősütött céklát és vízzel, hal alaplével, reszelt narancshéjjal, borssal, sóval felfőzzük. Tejföllel és a füstölt halfilével tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból