Hozzávalók

  • 4 db mozzarella golyó
  • 8 vastag kb. 1 cm-es szelet paradicsom
  • 8 bazsalikomlevél
  • 1 dl száraz fehérbor
  • tengeri só
  • feketebors
  • 10 dkg saláta keverék
  • olívaolaj
Adag 4

Mozzarella paradicsommal, bazsalikommal és friss salátával

A mozzarellákat félbevágjuk. Serpenyőben kevés olíva olajat melegítünk és megsütjük a paradicsomok egyik oldalát. Forró olajban ez 15-20 másodperc. Megfordítjuk, megsózzuk, borsot őrlünk rá és befedjük bazsalikom levelekkel. Rátesszük a sajtokat és még fél percig tovább sütjük. Ekkor aláöntjük a fehérbort, lefedjük, és fél percig hagyjuk a gőzben megolvadni a sajtot. Olívaolajjal elkevert friss salátával kínáljuk.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból