Hozzávalók

  • 2 db kisebb kígyóuborka
  • 1 ek. friss reszelt gyömbér
  • ½ dl rizsbor ecet
  • 4 ek. cukor
  • 1 nagy csokor menta
  • 40 dkg pácolt bélszín
Adag 4

Mentás-gyömbéres uborkasaláta, pirított bélszínnel

A cukrot felolvasztjuk az ecetben és hozzáadjuk a gyömbért. Az uborkát hosszában hajszál vékonyan felszeleteljük, összekeverjük az öntettel és megszórjuk durvára vágott mentával. A bélszínt egészben, szinte teljesen átsütjük, majd vékony metéltre vágjuk és a saláta tetejére szórjuk.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból