Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 40 dkg padlizsán
  • 10 dkg aranymazsola
  • 5 dkg méz
  • olívaolaj
  • őrölt koriander
  • ½ citrom
Adag 4

Mazsolás-padlizsános csirkemell

A padlizsánt kockára vágjuk, besózzuk, 10 percig állni hagyjuk, majd papíron leitatjuk róla a vizet. A csirkét felkockázzuk, besózzuk, majd kevés forró olívaolajon elkezdjük pirítani. 10 perc után hozzáadjuk a padlizsánt is és nagy lángon tovább pirítjuk. A fenyőmagot szárazon lepirítjuk, majd a csirkéhez adjuk a mazsolával együtt. Legvégül ízesítjük kevés korianderrel, a mézzel és pár csepp citromlével.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból