Hozzávalók
Mazsolás-padlizsános csirkemell
A padlizsánt kockára vágjuk, besózzuk, 10 percig állni hagyjuk, majd papíron leitatjuk róla a vizet. A csirkét felkockázzuk, besózzuk, majd kevés forró olívaolajon elkezdjük pirítani. 10 perc után hozzáadjuk a padlizsánt is és nagy lángon tovább pirítjuk. A fenyőmagot szárazon lepirítjuk, majd a csirkéhez adjuk a mazsolával együtt. Legvégül ízesítjük kevés korianderrel, a mézzel és pár csepp citromlével.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból