Hozzávalók

  • 60 dkg marlinfilé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 citrom
  • 2 ek. vegyes zöldfűszer (felaprítva)
  • 2 ek. olívaolaj
  • 8 szem gyöngyhagyma
  • 16 szem miniparadicsom
  • 16 kis fej sampinyon
Elkészítési idő 1 óra
Adag 4 főre

Marlin – nyárson, fokhagymás-tejfölös mártogatóval

  • A halat megmossuk, szárazra töröljük. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A citrom levét kifacsarjuk, összekeverjük a zöldfűszerekkel, az olajjal. A halat nagyobb kockákra vágjuk, és a fűszeres lébe keverjük. Fél órát állni hagyjuk.
  • A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, egészben hagyjuk. A halkockákat váltakozva nyársra húzzuk a hagymával, a paradicsommal és a gombával. Grillserpenyőben megsütjük, a páclével kenegetjük.
  • Fokhagymás-dijoni mustáros-citromos tejfölmártogatót kínáljunk hozzá.

 

BORAJÁNLÓ:

Canter Magnus Zöldveltelíni

Enyhén zöldes, borsos illatjegyei mellett finoman krémes, vaniliás jegyek jelennek meg, melyek betöltik a szájat.

 

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból