Hozzávalók
Marinált tenger gyümölcsei taco, guacamoléval
A garnélát megtisztítjuk, sós vízzel forrázzuk, kihűtjük. A kagylókat fehérborgőzben rövid ideig pároljuk, tisztítjuk.
A tintahalakat kevés sós vízben, lassú tűzön fedő alatt puhára pároljuk. szeleteljük, kihűtjük.
Összekeverjük a tenger gyümölcseit, sózott shallott hagymával, fokhagymával, aprított chilivel, paradicsom concasséval, korianderrel, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk egy lime levét.
Az avokádót lepürésítjük a tejföllel, shalott hagymával, lime levével, sózzuk, borsozzuk.
A tortillákból csíkokat vágunk, gyűrűket formázunk belőlük, leolajozzuk és sütőben megsütjük.
Tányérra guacamolét teszünk egy kanállal, majd mellétálaljuk a sült tortillába a salátát.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból