Hozzávalók
A marhahúsos szendvicshez
MARHAHÚSOS SZENDVICS
Az egyszerű szendvics 8–10 újraértelmezése.
A németek szeretik a kenyeret. A népesség több mint 90%-a eszik kenyeret minden nap, a variációk teljes tárháza kerül a tányérokra. A feltétek és töltelékek sora is végtelen: ha megtetszik, próbáld ki! Mit szólnál egy kis argentin hátszín steakhez paradicsommal és cukkinivel?
1. Grillezzük meg az argentin hátszín steak mindkét oldalát magas hőfokon, majd fedjük le és folytassuk a grillezést 160°C-on 8–10 percig. Vegyük le a tűzről és pihentessük.
2. Dörzsöljük be a tramezzini szeleteket olívaolajjal, és grillezzük meg mindkét oldalukat.
3. Vágjuk félbe a szárított paradicsomokat, és tépkedjük szét a fűszernövényeket.
4. Hosszában szeleteljük fel a cukkinit és grillezzük meg.
5. Kézzel törjük darabokra a bivaly mozzarellát.
6. Szeleteljük fel a steaket, kenjük meg krémsajttal a tramezzini szeleteket, majd tegyük rá a fűszereket, a paradicsomot, a húst, a mozzarellát és a cukkinit. Köretként bő olajban süssük ki az édesburgonya-hasábokat.
7. Tejfölös mártogatós szósszal, ketchuppal és káposztasalátával tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból