Hozzávalók
Karácsonyi menü – Mangalica szűz paprikás burgonyával
A hagymából, fokhagymából, paprikából és paradicsomból sertészsíron pörköltalapot készítünk.
A burgonya egy negyedét kockára vágjuk és belefőzzük a feldarabolt zellerrel együtt. Miután minden megfőtt a pörköltalapot pürésítjük, majd ízesítjük sóval, borssal, köménnyel.
A maradék burgonyát megtisztítjuk, egészben hagyjuk és sós vízben félpuhára főzzük, majd átszedjük a mártásba és ott fejezzük be a főzését.
Közben a szüzet sózzuk borsozzuk, majd sertészsíron körbepirítjuk és 160 fokos sütőben 8 perc alatt készre sütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból