Hozzávalók

  • 2 db kókuszdió
  • 15 dkg kristálycukor
  • 3 cl Malibu likőr
  • 3 tojás sárgája
  • 2 dl min.30%-os habtejszín
  • 5 g zselatin
  • 1 dl konzerv kókusztej

Kókuszparfé

A zselatint a kókusztejben feloldjuk, majd visszahűtjük. A kókuszdió húsát a kókusztejjel leturmixoljuk. A kristálycukrot és a tojássárgáját habosra verjük. A tejszínt is habosra verjük, majd az összes hozzávalót óvatosan összekeverjük és tálakba vagy a kókuszdió héjába töltjük, fagyasztjuk.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból