Hozzávalók
A páchoz:
A sütéshez:
Kínai paprikás csirke
Összekeverjük a pác hozzávalóit, és a vékony csíkokra vágott húst legalább 1 órát állni hagyjuk benne. A sárgarépát julienne-re, a paprikát vékony, hosszúkás csíkokra, a hagymát hosszában négybe vágjuk. Serpenyőben külön-külön, nagy lángon, mindegyik előtt olajat öntve megpirítjuk a zöldségeket, és félretesszük. A csirkét a megüresedett edényben, szintén nagy lángon megsütjük. A cukrot, az ecetet és a keményítőt hozzáadjuk, átforgatjuk. Beleszórjuk a zöldségeket, majd kisebb lángon addig kevergetjük az ételt, amíg be nem sűrűsödik.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból