Hozzávalók

  • 60 dkg kecsegefilé,
  • só, olaj, vaj,
  • 1 dl vodka,
  • 2 csomag friss blini,
  • 1 dl tejföl,
  • 1 csokor snidling,
  • csipet só,
  • 2 ek lazackaviár
Elkészítési idő 60 perc
Adag 4

Kecsege vodkaszósszal, kaviárral és blinivel

A kecsegefilét besózzuk, és kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Felöntjük a vodkával, meggyújtjuk és kiégetjük belőle az alkoholt. Hozzáadjuk a vajat, és folyamatosan locsolgatva készre sütjük.
A tejfölt összekeverjük a finomra vágott snidlinggel és kevés sóval. A felmelegített bliniket megkenjük a tejföllel, majd kis tornyot rakunk belőle, és a megsütött vodkás kecsegével, valamint a lazackaviárral tálaljuk.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból