Hozzávalók
Kecsege vodkaszósszal, kaviárral és blinivel
A kecsegefilét besózzuk, és kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Felöntjük a vodkával, meggyújtjuk és kiégetjük belőle az alkoholt. Hozzáadjuk a vajat, és folyamatosan locsolgatva készre sütjük.
A tejfölt összekeverjük a finomra vágott snidlinggel és kevés sóval. A felmelegített bliniket megkenjük a tejföllel, majd kis tornyot rakunk belőle, és a megsütött vodkás kecsegével, valamint a lazackaviárral tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból