Hozzávalók
Kecsege spárgával és hollandival
A kecsegefilét besózzuk, és kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Hozzáadjuk a vajat, és folyamatosan locsolgatva készre sütjük.
A zöldspárgákat megtisztítjuk, félbevágjuk és leforrázzuk. Minden sonkaszeletbe 3-4 spárgát teszünk, feltekerjük és megpirítjuk.
A hollandi hozzávalóiból vízgőz felett mártást készítünk.
A halat a göngyölt spárgával, valamint a frissen elkészített hollandi mártással meglocsolva tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból