Hozzávalók
Kecsege garnélával és spagettivel
A spagettit, forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Az édesköményt vékonyan felszeleteljük, kevés olívaolajon megpároljuk. Összeforgatjuk a spagettivel, ízesítjük kevés citromlével és sóval.
A kecsegefilét besózzuk és kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Hozzáadjuk a vajat és folyamatosan locsolgatva készre sütjük.
A garnélát hirtelen megpirítjuk.
A kecsegét a spagettivel és a pirított garnélával tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból