Hozzávalók
Ír ürügulyás
Olajon megpirítjuk a bárányhúst. Megpucoljuk és feldaraboljuk a zöldségeket, majd a bárányhússal rétegezve letakarható edénybe helyezzük. Kakukkfűvel, borssal, babérlevéllel, sóval ízesítjük, húslevessel felöntjük. Letakarjuk az edényt majd 140°C-os sütőben kb. 1 óra hosszát pároljuk (a kelkáposztát ilyenkor adjuk csak hozzá). Rendszeresen ellenőrizzük a folyadék mennyiségét és rázogassuk össze az edényt. Tálaláskor apróra vágott snidlinggel és petrezselyemmel szórjuk meg a tetejét.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból