Hozzávalók
Húsgombóc leves paradicsommal
A zsemlét tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Összekeverjük a darált pulykával, az egész tojással, fél csokor finomra vágott petrezselyemmel. Ízesítjük sóval, fehérborssal és annyi zsemlemorzsával, hogy lágy masszát kapjunk.
A sárgarépát kockára vágjuk, és az olajon megpároljuk. Felöntjük 2 liter alaplével vagy vízzel, majd megvárjuk, míg felforr. Hozzáadjuk a feldarabolt angolzellert és a konzerv paradicsomot. Ízesítjük sóval és 15 perc főzés után, kanállal beleszaggatjuk a húsgombócokat. 10 percig főzzük, majd a tűzről lehúzva megszórjuk a maradék friss petrezselyemmel.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból