Hozzávalók
Hátszínes tortilla falatok
A hátszínt bedörzsöljük római köménnyel, korianderrel, chilivel, lime levével és olíva olajjal. Szobahőmérsékleten állni hagyjuk 1 órát, majd medium-ra sütjük, pihentetjük 5-10 percet és vékony szeletekre vágjuk. A fél karikára vágott hagymát olajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A kiterített tortillákra halmozzuk a felszeletelt chedar sajtot, húst, paradicsomot, jégsalátát, a pirított hagymát és a finomra vágott koriandert. Feltekerjük szorosan a tortillákat, zsírpapírra tepsibe helyezzük majd lehető legforróbb sütőben megpirítjuk. Pálcikákkal megszurkáljuk és karikákra vágva tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból