Hozzávalók

  • 50 dkg fehér húsú halfilé
  • 4 db buci
  • 10 dkg majonéz
  • csemegeuborka
  • paradicsom,
  • olívaolaj
  • 10 cm póréhagyma
  • 1 citrom, salátalevél

Halas burger

A halat felszeleteljük, besózzuk, lisztbe mártjuk és kevés olívaolajon mindkét oldalán megsütjük. Az uborkát és a póréhagymát metéltre vágjuk, összekeverjük annyi majonézzel, hogy nagyon sűrű legyen. Ízesítjük pár csepp citromlével, és ha szeretjük kevés apróra vágott kaporral. A bucikat félbe vágjuk és a vágott felüket kissé megpirítjuk. Salátalevelet, halszeletet, majonézt majd salátát és paradicsomkarikát teszünk rá és befedjük a bucival.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból