Hozzávalók
Grill polipnyárs meleg cézár salátával
A polipokat kevés vízben fedő alatt kb. 40 perc alatt puhára pároljuk. Hideg vízzel lemossuk, a lábakat levágjuk és nyársra húzzuk. Jól felforrósított grillen megsütjük. A toast kenyereket kiszúrjuk, ecsettel megkenjük olíva olajjal és megpirítjuk. A római salátákat elfelezzük, kevés olíva olajon megpirítjuk, meglocsoljuk citromlével. A tojássárgájából a dijoni mustárral és a szardellával, olajjal kikeverve majonézt készítünk.
Parmezánt adunk hozzá tejszínnel hígítjuk borssal, worchestersirral ízesítjük.
A salátát meglocsoljuk a dresszinggel és a polippal tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból