Hozzávalók
Göngyölt csirkecomb
A csirkecombok húsos felét enyhén megborsozzuk és megsózzuk. Alufóliából egy legalább 30 cm-es darabot tépünk. Kiterítjük és olajjal vékonyan megkenjük. Egymás mellé leterítjük a sonkát vagy a szalonnát és rátesszük a csirkecombot. Jó sok bazsalikomlevelet teszünk a közepébe, szorosan feltekerjük és becsomagoljuk a fóliába. Grillrácsra tesszük és időnként forgatva legalább 25 percig sütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból