Hozzávalók
Gombás ramen
A gombákat megtisztítjuk egy száraz konyharuhával, de nem mossuk. Falatnyi darabokra vágjuk őket.
A kacsamellből száliránynak megfelelően hasábokat vágunk és ezekből a szálirányra merőlegesen kb. 2 mm-es szeleteket vágunk.
Wokban vagy magas falú serpenyőben olajat hevítünk. Az olajban megpirítjuk a zúzott fokhagymát, finomra vágott chilit, gyömbért majd a kacsamellet. Ha a hús kifehéredett, hozzátesszük a feldarabolt újhagyma fehér részét és felöntjük az alaplével.
Ízesítjük a szója szószokkal római köménnyel, korianderrel és a lime-ok kifacsart levével.
Rövid forralás után beletesszük a gombákat és körülbelül 2 percig együtt forraljuk.
Tálalás előtt hozzátesszük a finomra vágott friss koriander zöldet és az újhagyma zöldjét.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból