Hozzávalók
Gnocchi amatriciana raguval
A füstölt szalonnát vagy sonkát csíkokra vágjuk olíva olajon kipirítjuk, rátesszük a csíkokra vágott hagymát és megpirítjuk. Felöntjük a zúzott paradicsom konzervvel, egy kevés vizet adunk hozzá és lassú tűzön főzzük. Durvára őrölt borssal, morzsolt szárított chili paprikával ízesítjük.
Körülbelül egy órát főzzük, szükség szerint után ízesítjük.
Tálaláskor összekeverjük a kifőzött tésztával, friss olíva olajjal meglocsoljuk és megszórjuk peccorinó forgácsokkal.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból