Hozzávalók
Gesztenye parfé
Főzzük a gesztenyét a tejben kb. 20 percig, amíg puha nem lesz, majd pürésítsük össze a vajjal és a cseresznyelikőrrel. Adjunk hozzá némi porcukrot, ízlés szerint. Puhítsuk meg a zselatinlapokat hideg vízben. A két egész tojást, valamint a 3 tojássárgáját a cukorral, a vanília rúd kikapart belsejével gőz fölött, krémes, kemény habbá verjük. Nyomkodjuk ki a zselatint, oldjuk fel kávé likőrben és adjuk hozzá a tojásos keverékhez. Ezután keverjük bele a gesztenyepürét, a mézet és hagyjuk kissé kihűlni. Majd az egész keveréket verjük jó keményre, öntsük a formába és hagyjuk dermedni legalább 4 órán
keresztül.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból